Η γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής υπηρεσία Google Play Movies είναι από σήμερα διαθέσιμη σε 21 επιπλέον χώρες μεταξύ των οποίων βρίσκεται επιτέλους και η Ελλάδα κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Google,

Μεταξύ των υπολοίπων χωρών που αποκτούν πλέον πρόσβαση στην υπηρεσία ενοικίασης η αγοράς ταινιών βρίσκεται η Ταϊλάνδη, η Αργεντινή, η Πολωνία και η Κροατία ενώ η κίνηση αυτή της Google εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθειά της να προωθήσει τις υπηρεσίες του Google Play και να διευρύνει την αποδοχή τους.

 

Στις ταινίες που βλέπουμε ότι είναι αρχικά διαθέσιμες στη χώρα μας ξεχωρίζουν το Jack Ryan, 21 Jump Street, 300:Rise of an Empire, World War Z, 47 Ronin κ.α. Οι τιμές πώλησης των ταινιών διαμορφώνονται από €13.99 για την SD ποιότητα και €16.99 για HD. Αντίστοιχα η ενοικίαση κοστίζει €3.99 για την απλή ανάλυση και €4.99 για την HD.

 

Πλέον αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρεία από εδώ και στο εξής ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που ήδη περιμένουν την έλευση και του Chromecast στη χώρα μας.

 

Movies%20on%20Google%20Play.jpg

 

Link.png Site: Google Play Movies

Link.png Site: The Next Web