Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού, για τις διαρροές προϊόντων, Evan Blass (@evleaks), η Google μαζί με τα smartphones Pixel και Pixel XL ενδέχεται να παρουσιάσει και ένα νέο Pixel tablet, το οποίο θα συμπληρώσει την προϊοντική γκάμα της εταιρείας, που περιλαμβάνει και το 10ιντσο Pixel C που ανακοίνωσε πέρυσι.

Ο Evan Blass λέει πως το νέο 7ιντσο tablet αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Huawei με την Google, και πως θα διαθέτει, πέρα από την οθόνη των 7 ιντσών, 4GB RAM. Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της πριν το τέλος της χρονιάς.

 

Όπως και με τις άλλες διαρροές και φήμες, έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στην ονομασία Nexus, ενισχύοντας τις φήμες ότι πρόκειται να εγκαταλειφθεί από την Google, για χάρη της ονομασίας Pixel. Το συγκεκριμένο tablet αναμένεται να αποτελέσει τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του 2ης γενιάς Nexus 7 του 2013, και ενδέχεται να διαθέτει την ονομασία Google Pixel 7P. Ξέρουμε ότι η Google πρόκειται να ανακοινώσει τα δύο νέα smartphones Pixel και Pixel XL μαζί με το VR headset Daydream και ένα 4K-capable Chromecast στις 4 Οκτωβρίου. Δεν είναι ωστόσο σίγουρο, αν και είναι μάλλον λογικό, ότι θα ανακοινώσει στην συγκεκριμένη εκδήλωση και το Pixel 7P.


Link.png Site: GSMArena