Το Google Home, ένα από τα πλέον σύγχρονα προϊόντα στον αγώνα των voice-activated-assistant συσκευών, θα κοστίζει σύμφωνα με πηγές του Android Police $129.

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι περίπου $50 οικονομικότερο από την ναυαρχίδα της Amazon στην προϊοντική σειρά Echo. Να αναφέρουμε επίσης ότι στις αρχές της χρονιάς η Amazon κυκλοφόρησε μία έκδοση του Amazon Echo με την ονομασία Echo Dot, που είναι η μικρότερη έκδοση της ψηφιακής βοηθού της Amazon. Η δεύτερη γενιά του Echo Dot που θα κυκλοφορήσει στις 20Οκτωβρίου στοιχίζει $49,99.

Η ιστοσελίδα Android Police αναφέρει επίσης ότι μία συσκευή με την ονομασία Chromecast Ultra, μία συσκευή streaming 4K media θα κοστίζει $69, που είναι διπλάσιο από το κόστος ενός κανονικού Chromecast, ωστόσο το Ultra πέρα από δυνατότητα 4K streaming έχει και δυνατότητες HDR. Όσοι θέλετε να φρεσκάρετε την μνήμη σας σχετικά με την έξυπνη συσκευή της Google που θα ανταγωνιστεί στην αγορά το Amazon Echo μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Να αναφέρουμε ότι με το ίδιο περίπου κόστος θα κυκλοφορήσει και το φημολογούμενο router που αναμένεται να ανακοινώσει η Google σε σχετική εκδήλωση στις 4 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο.

[link=Engadget]https://www.engadget.com/2016/09/23/google-home-price-report-amazon-echo/']Engadget