Η δεύτερη γενιά του γνωστού μικρού tablet της Google, του Nexus 7, έρχεται στη χώρα μας από τις 20 Σεπτεμβρίου και μάλιστα και στις δύο εκδόσεις, WiFi καθώς και WiFi & 4G.

Κατασκευασμένο και πάλι από την Asus, το νέο Nexus θέλει να συνεχίσει την μεγάλη επιτυχία του πρώτου μοντέλου το οποίο έχει διαθέσει ήδη 7 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως ενώ όπως είδαμε στην πρόσφατη πλήρη παρουσίαση μας είναι αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς.

 

Το Nexus 7 ξεχωρίζει για την οθόνη 7' ιντσών τεχνολογίας IPS με ανάλυση αυτή τη φορά Full HD (1920x1200) ενώ διαθέτει και μπροστινή κάμερα στο 1.2mpixel. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 5mpixel και στο εσωτερικό ο τετραπύρηνος Snapdragon S4 Pro της Qualcomm στο 1.5 GHz με 2GB RAM, διπλάσια από το προηγούμενο μοντέλο. Ακόμα είναι πιο λεπτό (8.65 χιλιοστά) αλλά και πιο ελαφρύ (290 γρ.) σε σύγκριση με το περσινό Nexus 7.

 

Τρέχει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας του Android και συγκεκριμένα την έκδοση 4.3 Jelly Bean ενώ ως συσκευή της σειράς Nexus, εξασφαλίζει για αρκετό καιρό τις μελλοντικές αναβαθμίσεις της πλατφόρμας ως μια από τις πρώτες συσκευές στις οποίες θα κυκλοφορεί.

 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του νέου Nexus 7 έχει οριστεί στα €249 για το μοντέλο με τα 16GB και WiFi ενώ η Westnet Distribution, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Asus, θα φέρει στη χώρα μας και το μοντέλο 4G το οποίο κυκλοφορεί μόνο στη χωρητικότητα των 32GB και με τιμή €379.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/google-nexus-7-2013-r188[/url]']Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση του Nexus 7 (2013)