Ένα από τα χειρότερα κρυμμένα μυστικά στο χώρο των smartphones, το Nexus 5 της Google ετοιμάζεται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, με το γνωστό χρήστη του Twitter @evleaks, να μας δίνει νέες σημαντικές πληροφορίες για ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphone του 2013.

Με φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του, επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι το Nexus 5 θα κυκλοφορήσει εκτός από μαύρο χρώμα και σε λευκό. Ακόμα στη φωτογραφία μπορούμε να δούμε το πάχος της συσκευής το οποίο δε φαίνεται να ξεπερνάει τα 9 χιλιοστά ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει και το λογότυπο της LG, η οποία θα είναι η κατασκευάστρια εταιρεία και αυτού του μοντέλου όπως και του Nexus 4.

 

Ίσως πιο σημαντική είναι η δεύτερη πληροφορία που υπάρχει στο tweet του @evleaks στο οποίο αναφέρεται η 1η Νοεμβρίου, η πιο πιθανή πλέον ημερομηνία παρουσίασης του Nexus 5 από τη Google η οποία θα συνδυαστεί και με τα αποκαλυπτήρια του Android 4.4 KitKat.

 

Το Nexus 5 θα υποστηρίζει σύνδεση με LTE δίκτυα και θα διαθέτει οθόνη 5' ιντσών με ανάλυση Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, 2 GB RAM, 8MP κάμερα, 16 ή 32 GB αποθηκευτικό χώρο ενώ το πιθανότερο σενάριο για την τελική του τιμή την ορίζει στα $349 με βάση μιας ολιγόλεπτης διαρροής στο Play Store.

 

Link.png Site: https://twitter.com/evleaks/status/394509093777317888[/url]']@evleaks