Το δημοφιλές smartphone της Google, το Nexus 5 το οποίο κατασκευάζει η LG, διατίθεται από σήμερα και σε κόκκινο χρώμα σε επιλεγμένες αγορές.

Το νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες επιλογές σε άσπρο και μαύρο χρώμα, με το ακουστικό να διαθέτει και το χρώμα της υπόλοιπης συσκευής, σ' αυτή την περίπτωση το κόκκινο.

 

Καμία άλλη αλλαγή δεν έχει γίνει στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής η στην τιμή της η οποία έχει οριστεί στα $349 για το μοντέλο των 16 GB και στα $399 για το μοντέλο των 32 GB, για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κυκλοφορία της κόκκινης έκδοσης του Nexus 5 έχει ξεκινήσει από το Play Store της Google στην Αμερική, με την LG να αναφέρει ότι αρχικά θα είναι διαθέσιμο και στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ιαπωνία και Κορέα.

 

Nexus 5 Red

Nexus 5 Red

Nexus 5 Red

 

Στην ανακοίνωση της η LG αναφέρει ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου το νέο μοντέλο θα επεκταθεί και σε άλλες Ευρωπαικές χώρες κάτι που δεν αποκλείει την κυκλοφορία του και στην Ελλάδα. Πάντως στη χώρα μας το Nexus 5 κυκλοφορεί επίσημα εδώ και λίγες ημέρες μόνο στο μαύρο χρώμα και μόνο στην έκδοση των 16GB.

 

Link.png Site: http://www.prnewswire.com/news-releases/lg-and-google-announce-first-red-nexus-5-243540581.html[/url]']LG