Παρά τις διαψεύσεις φήμες συνεχίζουν να επιμένουν ότι ο κολοσσός που εδρεύει στην Καλιφόρνια ετοιμάζει ένα ανανεωμένο μοντέλο του μικρού τάμπλετ της για το πρώτο τρίμηνο του 2013 σύμφωνα με το ταϊβανέζικο DigiTimes.

Πηγές από τον τεχνολογικό κατασκευαστικό τομέα ψυθιρίζουν ότι η Google και ο συνεργάτης της Asustek έχουν βάλει πλώρη για μία λεπτότερη έκδοση του δημοφιλούς Nexus 7. Οι φήμες συνεχίζουν ότι το νέο λεπτότερο προφίλ θα επιτευχθεί με τη μετάβαση από την τωρινή LCD τεχνολογία της Asus σε οθόνη αφής glass-film-film (GFF) από τον Κινέζο κατασκευαστή O-Film Tech. Η μετάβαση στην καινούρια τεχνολογία εκτός από το πάχος θα μειώσει και το κόστος κατασκευής και θα επιτρέψει χαμηλότερες τιμές οι οποίες μπορούν να φτάσουν μεχρι και τα 99 δολάρια αν και φαίνεται πιο πιθανό οι τιμές να κυμανθούν γύρω στα 129 με 149 δολάρια. Η νέα οθόνη αφής επίσης θα βελτίωνε τη χρωματική απόδοση για την οποία υπάρχουν κάποια παράπονα

 

Το Nexus 7 έγινε ανάρπαστο από την πρώτη στιγμή εξαιτίας της πολύ καλής τιμής και εν όψει των εορτών η Google φρόντισε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το δέλεαρ διπλασιάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο ενώ η τιμή παρέμεινε σταθερή. Ότι η Google θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την προσφορά της για να εμπεδώσει τη θέση της σ' ένα χώρο με τόσο σκληρό ανταγωνισμό είναι το μόνο σίγουρο, και οι επόμενες κινήσεις της αναμένονται με ενδιαφέρον.

 

 

 

 

Link.png Site: http://www.theregister.co.uk/2012/12/20/google_nexus7_rumors_persist/[/url]']theregister