Και την πρώτη μας ματιά στη γυάλινη, γυαλιστερή πλάτη του

Από την ανακοίνωσή του τον Αύγουστο, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να έχουν μια πρώτη άποψη για το επερχόμενο Pixel 6 Pro, τη νέα ναυαρχίδα της Google. Και χάρη στις διαρροές που γίνονται στον χώρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρώτο hands-on video της νέας συσκευής.

Το βίντεο έρχεται από τον Brandon Lee του This is Tech Today, ο οποίος ανέβασε ένα σύντομο βίντεο 8 δευτερολέπτων από έναν άγνωστο χρήστη που έχει το Pixel 6 Pro στα χέρια του. Όπως αναφέρει και στο tweet του, το logo στο πίσω μέρος της συσκευής αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για κάποιο πρώιμο μοντέλο. Όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες ταιριάζουν με τις επίσημες εικόνες που δημοσίευσε η Google.

Παρά τη μικρή διάρκεια, υπάρχουν αρκετές πληροφορίες, όπως το γεγονός ότι πρόκειται για μια γυαλιστερή (glossy) συσκευή και έντονη αντανάκλαση στο πίσω μέρος. Επίσης ξεχωρίζει η κυρτότητα της οθόνης του μεγαλύτερου μοντέλου, αλλά δεν ξεχωρίζει που τελειώνει. Το πλαίσιο της κάμερας επίσης φαίνεται αρκετά μεγάλο, αλλά φαίνεται να ενσωματώνεται καλά στο σασί και σχεδιασμό της συσκευής,

pixel-6-pro-leak.jpg

Τέλος, η γκρι εκδοχή του είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη, ειδικά αν το συγκρίνουμε τόσο με τα επίσημα renders της Google, όσο και με την μαύρη εκδοχή του Pixel 5.