Την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης του event της Apple που θα παρουσιαστεί το iPhone 15 επιλέγει η Google για να ανακοινώσει τη δική της εκδήλωση.


Έτσι την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, στις 5.00μμ ώρα Ελλάδος, η Google  είναι έτοιμη να προβεί σε μια σειρά νέων ανακοινώσεων hardware από τις οποίες θα ξεχωρίζει το Pixel 8 Pro. 

Μια εικόνα  που δημοσιεύτηκε λανθασμένα στο Google Store χθες το βράδυ επιβεβαίωσε όλα όσα γνωρίζαμε ήδη για το σχεδιασμό και τη διάταξη της κάμερας του Pixel 8 Pro. Tι άλλο όμως υπάρχει να μάθουμε; Σίγουρα περιμένουμε να μάθουμε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με την πλήρη σειρά Pixel 8 αλλά και να δούμε ένα νέο Pixel smartwatch, ένα χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια του πρώτου μοντέλου από τη Google. Κατά τα άλλα, τα Pixel Buds A-Series και Pixel Buds Pro είναι πιθανό στην ίδια εκδήλωση να αποκτήσουν διαδόχους, κάτι που δεν ισχύει για τα Pixel Fold και Pixel Tablet που μόλις κυκλοφόρησαν (σε πολλές χώρες στις οποίες όμως δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα).

image.png.c298d40a4ac9ba7942e95860de6fa941.png

Η πρόσκληση της Google που συνοδεύει την ανακοίνωση της εκδήλωσης δεν αναφέρει άλλα hardware brands που ανήκουν στην εταιρεία όπως τη Nest και τη Fitbit, αν και είναι πιθανό η εταιρεία να έχει σχετικές ανακοινώσεις.