Η Apple ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη παρουσίαση της, η οποία όπως επιβεβαιώθηκε πριν λίγο, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος.

Η εταιρεία έχει στείλει προσκλήσεις για την εκδήλωση σε επιλεγμένα μέσα, την οποία ονομάζει "Wonderlust". Η πρόσκληση περιλαμβάνει το λογότυπο της Apple σε γκρι, μπλε και μαύρο χρώμα, το οποίο μπορεί να υπονοεί τις χρωματικές επιλογές για τη σειρά iPhone 15 Pro.

Αναμενόμενα, η σειρά iPhone 15 θα είναι ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης. Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να μοιάζουν με το iPhone 14, αλλά θα έχουν μερικές βασικές διαφορές. Το notch στο επάνω μέρος της οθόνης θα αντικατασταθεί από το πιο μικρό και εμφανίσιμο Dynamic Island, το οποίο γνωρίσαμε πέρσι με τα iPhone 14 Pro και Pro Max, φιλοξενώντας πάντα την μπροστινή κάμερα και τον αισθητήρα Face ID. Σίγουρη θεωρείται η αντικατάσταση της Lightning θύρας με τη USB-C, η οποία θα επιτρέπει ταχύτερη φόρτιση, με την Apple να εναρμονίζεται πλήρως με την επικείμενη ενεργοποίηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Παραδοσιακά, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max αναμένεται να έχουν πιο σημαντικές αλλαγές. Τα νέα Pro μοντέλα φημολογείται ότι θα έχουν πλαίσια τιτανίου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, λεπτότερα πλαίσια περιμετρικά της οθόνης, action πλήκτρο, και σημαντικές βελτιώσεις στο κύριο σύστημα καμερών. Και αυτά θα διαθέτουν θύρες USB-C ενώ μια σημαντική αλλαγή του Pro Max μοντέλου έναντι του Pro θα είναι η παρουσία περισκοπικής κάμερας που θα δίνει στη συσκευή μεγαλύτερο οπτικό zoom. Άλλες φήμες τις τελευταίες εβδομάδες αναφέρουν ότι η Apple θα προχωρήσει σε αύξηση της τιμής όλων των μοντέλων τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά. 

Εκτός από τη σειρά iPhone 15, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τη νέα σειρά των έξυπνων ρολογιών της. Έτσι η εταιρεία από το Κουπερτίνο φέρεται να παρουσιάζει τα νέα Apple Watch Series 9 με οθόνες 41 και 45 χιλιοστών, μαζί με το διάδοχο του Apple Watch Ultra.

Η εκδήλωση "Wonderlust" αποτελεί την πιο σημαντική για την Apple, με το iPhone να αποτελεί τον πυρήνα των εσόδων της εταιρείας κάθε χρονιά είτε με βάση τις πωλήσεις του hardware είτε μέσω των υπηρεσιών που είναι συνδεδεμένες μ’ αυτό. 

 

  • Like 11
  • Thanks 1