Τα τελευταία χρόνια το YouTube έχει γίνει η μεγαλύτερη ιστοσελίδα παρακολούθησης μουσικών βίντεο, έχοντας αναδείξει πολλούς καλλιτέχνες (βλέπε Παντελής Παντελίδης). Αυτήν του την επιτυχία φαίνεται να θέλει να γιορτάσει, διοργανώνοντας το πρώτο event στην ιστορία του.

Ο ιστότοπος ετοιμάζει τα πρώτα του μουσικά βραβεία, με την ονομασία YouTube Music Awards, τα οποία θα διεξαχθούν στις 3 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Jason Schwartzman και απευθείας streaming μέσω του Youtube.com. Επίσης, διάφοροι καλλιτέχνες, όπως οι Eminem, Lady Gaga και Arcade Fire θα τραγουδήσουν επί σκηνής, ενώ θα γίνουν παράλληλα show που θα αναμεταδοθούν ζωντανά από Σεούλ, Μόσχα, Λονδίνο και Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

 

Όπως όλα στο YouTube, έτσι και στα βραβεία τον πρώτο λόγο έχουν οι χρήστες. Οπότε, από 17 Οκτωβρίου που θα παρουσιαστούν οι υποψηφιότητες σε κάθε κατηγορία (βάση των views και shares), θα μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας κομμάτι, μέσω διαμοιρασμού στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, με τα περισσότερα shares να αναδεικνύουν το Νο1. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/google/2013/10/01/youtube-announces-the-first-youtube-music-awards-a-fan-powered-event-taking-place-november-3/[/url]']TheNextWeb