Ευκαιρία να δοκιμάσετε τα όρια του νέου σας επεξεργαστή και τι καλύτερο γι’ αυτό από το νέο Assassin’s Creed της Ubisoft;

Διαρροή προωθητικού υλικού, σύμφωνα με δημοσίευμα του TechRadar, θέλει τους νέους επεξεργαστές της AMD στις σειρές Ryzen 7 και Ryzen 9 να συνοδεύονται από ένα δωρεάν αντίτυπο του Assassin’s Creed Valhalla. Οι επεξεργαστές της AMD αναμένονται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα με την προσφορά που δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη ακόμα, να περιλαμβάνει τα μοντέλα Ryzen 7 3700X, Ryzen 7 3800X, Ryzen 9 3900X και Ryzen 9 3950X. Δυστυχώς για όσους έχουν βάλει στο μάτι τον νέο Ryzen 5 3600XT, απ’ ό,τι φαίνεται μένει εκτός νυμφώνος.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι ακόμα κι αν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει ισχύουν, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά θα χρειαστεί να κάνουν κάμποση υπομονή μέχρι να απολαύσουν το δώρο τους, καθώς σύμφωνα με τη Ubisoft, το Assassin’s Creed Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους (υπολογίστε προς Οκτώβριο μεριά). Ακόμα κι έτσι πάντως, με βάση τα όσα έχουμε δει, πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό action RPG ανοιχτού κόσμου, που θα μας μεταφέρει στην εποχή της κυριαρχίας των Βίκινγκ -αποτελώντας “must” για τους λάτρεις του setting.

Θυμίζουμε ότι σε ό,τι αφορά την AMD, περιμένουμε και τον Ryzen 4000 αργότερα μέσα στη χρονιά.