Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους και αυτό σημαίνει ότι το Consumer Electronics Show (CES) πλησιάζει. Στις 6 Ιανουαρίου, η Πρόεδρος και CEO της AMD, Dr. Lisa Su πρόκειται να παρουσιάσει νέα προϊόντα στην έκθεση CES, σε μία εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε και μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter πρόκειται να «υπερβεί για ακόμη μία φορά τα όρια» για να καταστήσει το 2020 μία εκπληκτική χρονιά για το high-performance computing.

Είναι γνωστό ότι η AMD θα παρουσιάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 την 4η γενιά των επεξεργαστών Ryzen, οπότε η παρουσίαση τους στην έκθεση CES, ακόμα και μερικούς μήνες πριν το λανσάρισμα τους, δεν είναι εκτός συζήτησης. Το πιθανότερο ωστόσο είναι να ανακοινωθεί ένα νέο μοντέλο στη σειρά Ryzen Threadripper, και πιο συγκεκριμένα ο επεξεργαστής AMD Ryzen Threadripper 3980X που διαθέτει 48 πυρήνες και 96 threads συνολικά.

Επίσης, ενδέχεται να ανακοινωθούν κάποιες νέες κάρτες γραφικών, όπως για παράδειγμα η Radeon RX 5600 XT.  Δεν αποκλείεται μάλιστα να προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση που να αφορά στο ray tracing. Η εταιρεία είναι γνωστό ότι έχει συνεργαστεί με τις Microsoft και Sony στην ανάπτυξη των Xbox Series X και PlayStation 5, οπότε δεν αποκλείεται η Dr. Lisa Su να αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τις επερχόμενες παιχνιδοκονσόλες. Για να δούμε…

PC Gamer

  • Like 3