Η AMD έκανε γνωστό ότι πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα τις νέας γενιάς κάρτες γραφικών Radeon RX 7000-series στις 3 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση έρχεται σε μία περίοδο όπου πραγματοποιούνται σημαντικές εκπτώσεις στις κάρτες γραφικών της προηγούμενης γενιάς -για παράδειγμα, οι τιμές της Radeon RX 6900 XT ξεκινούν πλέον από τα $669 στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ της Radeon RX 6950 XT ξεκινούν από τα $869.

Στη ζωντανή παρουσίαση (livestream) που έχει τον τίτλο «together we advance_gaming» στις 3 Νοεμβρίου και στις 10 μ.μ ώρα Ελλάδας, η Dr. Lisa Su και οι συνεργάτες της πρόκειται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την «υψηλών επιδόσεων, υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας αρχιτεκτονική RDNA 3 που θα προσφέρει νέα επίπεδα ισχύος, αποδοτικότητας και λειτουργικότητας σε gamers και σε δημιουργούς περιεχομένου».

amd-ryzen-radeon-oct-2020.webp

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αγορά θα φτάσουν πρώτα -στα πρότυπα της NVIDIA- οι high-end κάρτες γραφικών όπως η Radeon RX 7900 XT ενώ η κυκλοφορία των καρτών γραφικών mid-range και entry-level θα καθυστερήσεις έως στις αρχές της νέας χρονιάς. Λογικά, περιμένουμε να δούμε και την απάντηση της εταιρείας στο DLSS 3 της NVIDIA.    

  • Like 10