Η ASUS ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση του Zenfone 2 Deluxe Special Edition, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στα τέλη Αυγούστου.

Η ανανεωμένη έκδοση Zenfone 2 Deluxe Special Edition ενσωματώνει το νέο chip Intel Z3590 που ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 2,5GHz. Το Intel Z3590 συνοδεύεται από 4GB LPDDR3 RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, που μάλιστα είναι και επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD.

 

Η συσκευή κατά τα άλλα διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με την γνωστή έκδοση που κυκλοφορούσε έως σήμερα, και έτσι έχουμε οθόνη LCD IPS 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels με προστασία Gorilla Glass 3 κάμερα PixelMaster στην πρόσοψη με αισθητήρα 5,0 Megapixels και κύρια κάμερα PixelMaster 13 Megapixels που συνοδεύεται από Real Tone LED flash.

 

Είναι 4G LTE και Dual SIM/ Dual Active και διαθέτει μπαταρία 3000mAh ενώ υποστηρίζει ταχεία φόρτιση (ASUS BoostMaster). Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Silver Polygon και Carbon Night αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία διάθεσης και την τιμή.

 

Link.png Site: GSMArena