Από ότι φαίνεται η ASUS σκοπεύει να αναστήσει την “budget” σειρά “Go” με το Zenfone 3 Go. Το πρωτότυπο Zenfone Go (ZC500TG) δανειζόταν στοιχεία από την σχεδιαστική γλώσσα της σειράς Zenfone 2, συμπεριλαμβανομένης της αψιδωτής οπίσθιας όψης και της θέσης της κύριας κάμερας στο πίσω μέρος.

Το Zenfone 3 Go όπως ήταν αναμενόμενο έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με την οικογένεια Zenfone 3, με την πλάτη να είναι επίπεδη και το φινίρισμα να έχει την αίσθηση του βουρτσισμένου αλουμινίου. Δεν υπάρχουν πλήκτρα ενσωματωμένα στη πλάτη του ενώ διαθέτει τρία capacitive πλήκτρα στην πρόσοψη.

 

Η ASUS αυτή τη φορά προτίμησε να τοποθετήσει την κάμερα στην αριστερή, πάνω γωνία του πίσω μέρους ακολουθώντας μία περισσότερο “ασφαλή” σχεδιαστική φιλοσοφία, που έχουμε δει και από άλλες εταιρείες όπως οι Oppo, Vivo και Meizu.

 

Πέρα από την εικόνα που διέρρευσε για τη νέα συσκευή της ASUS έχουμε και μία “εικόνα” για τα χαρακτηριστικά του, που σύμφωνα με φήμες περιλαμβάνουν οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 720p, Snapdragon 410 SoC, 2GB RAM, 16GB storage με δυνατότητας επέκτασης, 5,0 Megapixels εμπρόσθια κάμερα και κύρια κάμερα 13 Megapixels που συνοδεύεται από Soft LED flash (για όμορφες selfies σύμφωνα με την ASUS) και βασίζεται σε αισθητήρα με εικονοστοιχεία που έχουν μέγεθος 1,4μm.

 

H συσκευή επίσης περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της dual MEMS μικρόφωνα για τη μείωση του θορύβου καθώς και Five-Magnet ηχεία. Το νέο Zenfone 3 Go αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο και θα στοιχίζει περίπου €150.

 

Link.png Site: GSMArena