Πέντε μήνες μετά την αρχική ανακοίνωση και ένα μήνα μετά την αρχική κυκλοφορία η οποία όμως οδήγησε σε τεράστια προβλήματα, η BlackBerry κυκλοφορεί από σήμερα δωρεάν το BlackBerry Messenger για την πλατφόρμα του iOS και του Android.

Στις 19 Σεπτεμβρίου η εταιρεία είχε δοκιμάσει να κυκλοφορήσει τις εφαρμογές τις οποίες απέσυρε όμως πολύ γρήγορα εξαιτίας προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στους servers της εταιρείας. Για την αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων, η BlackBerry έχει δημιουργήσει μια σειρά προτεραιότητας για όσους χρήστες επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, και οι οποίοι μετά το κατέβασμα της εφαρμογής θα πρέπει να συμπληρώσουν την e-mail διεύθυνση τους για να ενημερωθούν σχετικά.

 

To ΒΒΜ η αλλιώς BlackBerry Messenger αποτελεί την πιο δημοφιλή υπηρεσία της BlackBerry η οποία μέχρι πρότινος επέτρεπε στους κατόχους συσκευών της εταιρείας να ανταλλάσσουν όχι μόνο γραπτά αλλά ηχητικά και βιντεο μηνύματα. Πλέον η υπηρεσία περιλαμβάνει το iPhone και τις περισσότερες Android συσκευές ενώ μελλοντικά η BlackBerry θα προσθέσει τη δυνατότητα αποστολής αρχείων όπως φωτογραφίες.

 

Link.png Site: ']BBM για iOS | Android