Η Canon ανακοίνωσε πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές πρόσφατα, ανάμεσα στις οποίες είναι και η EOS M3, μία νέα mirrorless με εναλλάξιμους φακούς, που αντικαθιστά την EOS M.

Η EOS M3 είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα APS-C CMOS 24,2 Megapixels, με τον τελευταίο επεξεργαστή εικόνας της εταιρείας DIGIC 6 καθώς και με το υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης Hybrid CMOS AF III 49-σημείων. Το εύρος του ISO είναι 100-12800 ωστόσο μπορεί να επεκταθεί έως και 25600. Υποστηρίζει συνεχόμενες λήψεις με 4,2 καρέ το δευτερόλεπτο.

 

Στο πίσω μέρος διαθέτει οθόνη αφής 3,0 ιντσών, με μηχανισμό αναδίπλωσης 180 μοιρών για selfies. Επίσης διαθέτει επανασχεδιασμένο σώμα, με πιο "έντονο" grip καθώς και με hotshoe mount στο πάνω μέρος, ενσωματωμένο flash αλλά και παραμετροποιήσιμα χειριστήρια ενώ κάνει χρήση των τεχνολογιών NFC και WiFi.

Μπορεί να εγγράψει video 1080p στα 24fps, 25fps και 30fps.

 

Η μπαταρία της, σύμφωνα με την εταιρεία επαρκεί για 250 λήψεις. Να τονίσουμε ότι είναι συμβατοί με την σειρά φακών EF-M ωστόσο με την αγορά ενός προσαρμογέα είναι συμβατή και με τις σειρές φακών dSLR της Canon, EF και EF-S. Η νέα Canon EOS M3 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με κόστος περίπου €769,99.

 

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: C|Net