Το XPS One 27 είναι η νέα πρόταση της Dell στους All-in-One υπολογιστές, καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά ενός επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή συνδυασμένα με οθόνη αφής, στην οποία βρίσκονται ενσωματωμένα όλα τα περιεχόμενά του.

Η οθόνη του είναι αρκετά μεγάλη, 27" ιντσών ανάλυσης 2560x1440 και τεχνολογίας Quad HD LCD και στηρίζεται επάνω στην αντίστοιχη βάση με την οποία τη συνοδεύει η Dell, καθιστώντας τη χρήση του υπολογιστή εύκολη υπό διαφορετικές γωνίες αλλά και σε οριζόντια θέση. Ο επεξεργαστής είναι ο i7 της Intel και αν και δε διευκρινίζεται το ακριβές μοντέλο πιθανολογείται ότι είναι ο i7-3770 χρονισμένος στα 3.10GHz. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε μνήμη RAM 8GB (υποστήριξη μέχρι 16GB), 2ΤΒ χωρητικότητα σκληρού δίσκου μαζί με 32GB SSD, και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT 640M με μνήμη 2GB. Ακόμη περιλαμβάνεται πληκτρολόγιο, όχι όμως και ποντίκι καθώς η εταιρεία ακολουθεί τη φιλοσοφία του touch που διαθέτουν τα Windows 8.

 

Dell XPS One 27

Dell XPS One 27

Dell XPS One 27

 

Υπάρχουν επίσης δύο θύρες USB 3.0, HDMI, Bluetooth 4.0, υποδοχή κάρτων μνήμης SD, κάμερα για video κλήσεις η οποία με ένα διακόπτη μπορεί να "κρυφτεί" και υποδοχή για αναπαραγωγή δίσκων Blu-Ray.

 

To XPS One 27 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε τιμή που δε γνωρίζουμε ακόμη, η οποία όμως σύμφωνα με τη φημολογία θα κυμαίνεται κοντά στα $1400 δολάρια.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EmmiYAwQOW4