Ενδεχομένως τα σχέδια της Apple για προηγμένα χειριστήρια στα notebooks να επεκτείνονται πέρα από την φημολογούμενη λωρίδα OLED στους νέους φορητούς υπολογιστές MacBook.

Η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις για να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία δυναμικού πληκτρολογίου της εταιρείας Sonder Design στους φορητούς υπολογιστές της σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac όσο και με την ιστοσελίδα TrustedReviews.

 

Η τεχνολογία της Sonder Design χρησιμοποιεί E Ink για να αλλάζει τις επιγραφές στα πλήκτρα on-the-fly. Ακόμη δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πώς σκοπεύει να ενσωματώσει η Apple την τεχνολογία στους επόμενης γενιάς –και που θα έχουν λεπτό προφίλ- φορητούς υπολογιστές της και η Sonder Design, αν και επιβεβαίωσε ότι έγιναν συζητήσεις, δεν αποκαλύπτει αν κατέληξαν σε συμφωνία ή όχι.

 

Αυτό πάντως που έκανε γνωστό, είναι ότι βρίσκεται στο “κλείσιμο συμβάσεων προμηθειών B2B” με τρεις κατασκευαστές notebooks, και πως έχει βοήθεια από την Foxconn (που βοήθησε την Sonder Design να ανέβει) και την E Ink. Ενδεχομένως, ακόμα και αν υπάρχει συμβόλαιο στην μέση με την Apple, να μην δούμε νέους υπολογιστές MacBook με τέτοιου είδους πληκτρολόγιο μέχρι το 2017.

 

 

Link.png Site: Engadget