Σημαντική επιτυχία σημειώνει το Honor 8X, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κινεζικής εταιρείας.

Το Honor 8X αποτέλεσε το best-seller στην Κίνα για τέσσερις συνεχείς μήνες, συμπληρώνοντας 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε 173 ημέρες. Σε πρόσφατη εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Kirin 810 chipset, υψηλόβαθμο στέλεχος της Honor ανακοίνωσε ότι ήδη 15 εκατομμύρια Honor 8X έχουν πουληθεί, κάτι που αναμενόμενα κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο το πιο επιτυχημένο της Honor. 

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Xiong Junmin ανέφερε ότι ο εντυπωσιακός αυτός αριθμός, αφορά τις παγκόσμιες πωλήσεις του κινητού για τους 9 πρώτους μήνες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του. Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το πόσο δημοφιλές είναι το Honor 8X είναι οι επιδόσεις του στο JD.com marketplace κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας 618 festival. 

Η Honor πάντως είναι έτοιμη να ανακοινώσει το διάδοχο της συσκευής, με το Honor 9X να αναμένεται να παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου στην Κίνα. Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι η ενσωμάτωση του Kirin 810 chipset ενώ φήμες φέρουν την παρουσία εμπρόσθιας κάμερας περισκόπιο όπως και σε άλλα μοντέλα η οποία ενεργοποιείται με ειδικό μηχανισμό. 

GSMArena