Παράλληλα με τα Honor 9i και Honor Play ανακοινώθηκαν και τα ακουστικά Honor Earphones.

Παράλληλα με τα Honor 9i και Honor Play ανακοινώθηκαν και τα ακουστικά Honor Earphones. Αν και αρκετές κατασκευάστριες παρουσιάζουν τελευταία ασύρματα ακουστικά, η Honor επιμένει στα… καλώδια αν και τα δικά της ακουστικά έχουν ένα χαρακτηριστικό που σπάνια εντοπίζεται στα υπόλοιπα της αγοράς: μετρούν τους καρδιακούς παλμούς.

Σύμφωνα με την Honor, και επειδή τα αυτιά είναι γεμάτα με τριχοειδή αγγεία, τα ακουστικά είναι σε θέση να μετρήσουν τους καρδιακούς παλμούς με μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τους συμβατικούς trackers που φοριούνται στον καρπό του χεριού. Για να εκμεταλλευτείτε βεβαίως το χαρακτηριστικό είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας το ειδικό app, κινητό που δεν χρειάζεται να είναι της Honor ή της Huawei (λειτουργεί με τις περισσότερες Android συσκευές της αγοράς).

Τα ακουστικά που υποστηρίζουν Hi-Res audio θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα με τιμή $20 και στην συσκευασία περιλαμβάνονται και διαφορετικά buds για να βρείτε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στα αυτιά σας.

honor1.jpg.d4d827a9959014da02ae3d2b18163086.jpg

GSMArena

  • Like 1