Ο George Zhao, CEO της Honor, σε μακροσκελή του συνέντευξη σε κινεζικά μέσα, αποκάλυψε κάποια από τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας του η οποία πλέον βαδίζει ανεξάρτητο δρόμο από αυτό της Huawei.

Μετά από την πώληση της σε κοινοπραξία 30 εταιρειών, η Honor είναι ελεύθερη να συνεργαστεί με αμερικανικές εταιρείες όπως η Google και η Qualcomm κάτι που βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Μάλιστα ο Zhao αναφέρει ότι η μελλοντική σειρά κορυφαίων smartphone της εταιρείας με την ονομασία Honor Magic, «θα είναι καλύτερη από τις σειρές Mate και P της Huawei». Για το σκοπό αυτό ολόκληρη η σειρά θα ανασχεδιαστεί προκειμένου να ενσωματώσει πιο καινοτόμες τεχνολογίες.

Επιπλέον ο CEO της Honor αποκάλυψε ότι ο «χωρισμός» με τη Huawei έγινε με αρκετό σεβασμό, έχοντας προηγηθεί ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ αλλά και ομιλία του ιδρυτή της Huawei, Ren Zhengfei. Η ανεξάρτητη πορεία της Honor έχει ξεκινήσει ήδη, με την κινεζική εταιρεία να βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές αμερικανικές εταιρείες μεταξύ των οποίων την AMD και Intel, κάτι που έχει άμεση σχέση με τους επερχόμενους φορητούς υπολογιστές Honor Magicbook.

Honor-CEO.jpg.269ce244866c7440e8b2ef2117f5e38e.jpg

Χωρίς να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα μοντέλα smartphone και laptop, ο CEO της Honor ανέφερε ότι οι προκλήσεις για την εταιρεία αυτό το διάστημα είναι η μεταφορά της σε νέα γραφεία, η σύσταση νέων ομάδων και η ανεξαρτητοποίηση του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης. Επιβεβαίωσε πάντως ότι τα επερχόμενα smartphones της Honor θα διαθέτουν καλύτερες κάμερες και επεξεργαστές από τη στιγμή που θα βασίζονται σε τεχνολογίες των Qualcomm και Google. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία ενός νέου Honor smartphone τον προσεχή Ιούλιο, το οποίο θα ενσωματώνει το κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 888.

  • Like 1