Εκτός από το Magic V2, η εταιρεία στην παρουσίαση της έδειξε και την ιδέα της για ένα αναδιπλούμενο κινητό που μπορεί να έχει τη μορφή ενός αξεσουάρ.

Αναμφισβήτητα, ένα κινητό που μοιάζει με τσαντάκι που έχει λουράκι-αλυσίδα για το χέρι ή τον ώμο είναι μία τολμηρή όσο και παράξενη ιδέα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Honor, George Zhao αποκάλεσε το κόνσεπτ «phone-to-purse» και χαρακτήρισε την γενικότερη ιδέα ως μία «phy-gital fashion statement» (physical-digital, επειδή συνδυάζει φυσικά στοιχεία με ψηφιακά).

Με την πρώτη επαφή, η συσκευή μας θύμισε κάποια από τις πρώτες αναδιπλούμενες συσκευές της Huawei -και πιο συγκεκριμένα το Huawei Mate Xs 2- εξαιτίας της «wrap-around» εύκαμπτης οθόνης, η οποία συντελεί και στο μικρότερο προφίλ που στην περίπτωση του Honor V Purse δεν είναι μεγαλύτερο από 9 χιλιοστά. Ο μηχανισμός-άρθρωση αναδίπλωσης, όπως και στην περίπτωση του Magic V2 «αντέχει» για 400.000 αναδιπλώσεις (περίπου 100 αναδιπλώσεις την ημέρα για δέκα περίπου χρόνια).

image.jpeg.bd4541b2d7180796b133764c5aed59bb.jpeg

Χάρη στην εύκαμπτη εξωτερική οθόνη δεν υπάρχει επίσης ανάγκη για μία δεύτερη. Επιπλέον, πρόκειται για μία οθόνη AOD (Always-On Display), η οποία μπορεί να απεικονίζει διάφορα σχέδια και μοτίβα, ακόμα και από πασίγνωστους οίκους μόδας.

Με αυτόν τον τρόπο, το κινητό-τσαντάκι της Honor μπορεί να ταιριάξει με κάθε ρούχο και στυλ εμφάνισης με τη βοήθεια της κοινότητας των developers ή χάρη σε διάφορες συνεργασίες που μπορεί να συνάψει η ίδια η εταιρεία (όπως με την Burberry όπως μάθαμε και διάφορους καλλιτέχνες και σχεδιαστές).