Η HP ανακοίνωσε στην εκδήλωση "HP Connecting Your World" που πραγματοποιείται στο Βερολίνο με προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο, το νέο της διευρυμένο portfolio, με προϊόντα που διακρίνονται για το πρωτοποριακό τους design και την προηγμένη αισθητική τους. Μεταξύ άλλων, στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

 

Ο νέος HP Touchsmart All-in-One, ένας υπολογιστής νέας γενιάς με τεχνολογία αφής, ο οποίος διακρίνεται για τον ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό του και το φιλικό τρόπο χρήσης του, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης για τον καταναλωτή.

 

Για τον επαγγελματία που βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, η HP παρουσίασε τον HP EliteBook PC. Άλλη μια καινοτομία της εταιρείας περιλαμβάνει το λογισμικό HP QuickLook 2 που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο e-mail και στο ημερολόγιο, καθώς και το HP Spare Key, η χρήση του οποίου μειώνει την ανάγκη για τηλεφωνική τεχνολογική υποστήριξη, όταν κάποιος έχει ξεχάσει passwords.

 

Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών Compaq Pavilion με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και νέο ελκυστικό, βιομηχανικό σχεδιασμό. Οι συγκεκριμένοι υπολογιστές διακρίνονται από τη μεταλλική επιφάνεια σχεδιασμού HP Imprint, πληκτρολόγια σε ανάλογες αποχρώσεις και σημειωματάρια αφής, πίνακες που εμφανίζονται με το άγγιγμα του δαχτύλου και γυάλινες οθόνες χωρίς πλαίσιο.

 

Η πρωτοποριακή οθόνη HP DreamColor LP2480ZX, που αποδίδει 1 δισεκατομμύριο χρώματα σε μία θέαση, η οποία ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας των ειδικών της Dreamworks Animation και της HP.

 

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr