Η HP ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τους πρώτους της φορητούς υπολογιστές με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10 μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ανάμεσα στους νέους της υπολογιστές θα είναι και η ανανεωμένη, και σε περιορισμένα τεμάχια, έκδοση του EliteBook Folio 1020. Η HP θα διαθέσει υπολογιστές με Windows 10 από την 28η Ιουλίου μέσω του online καταστήματος της.

 

Αν πάντως οι χρήστες θελήσουν να αγοράσουν κάποιο νέο Windows 10 PC της εταιρείας από κάποιον retailer, θα πρέπει να περιμένουν έως στις 2 Αυγούστου.

 

Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες του κομψού της φορητού υπολογιστή, που δείχνουν μία κατασκευή με μαύρο φινίρισμα και χρυσαφί λεπτομέρειες που αναμφισβήτητα το καθιστούν ξεχωριστό.

 

Το EliteBook Folio 1020 διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ηχεία και σύστημα ήχου που έχει επιμεληθεί η Bang & Olufsen ενώ επιπλέον καλύπτει στρατιωτικές προδιαγραφές όσον αφορά στην αντοχή του σε κραδασμούς ή πτώσεις από μικρό ύψος.

 

Από άποψη χαρακτηρισμών και εξοπλισμού, διαθέτει οθόνη 12,5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) με επίστρωση anti-glare και βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel, με επεξεργαστή Intel Core M.

 

Διαθέτει μνήμη έως 8GB και αποθηκευτικό χώρο από 128GB έως 256GB, WiFi, Bluetooth και HD webcam. Οι διαστάσεις του είναι 310 x 210 x 15,7 χιλιοστά και το βάρος του είναι 1,2 κιλά. Η εταιρεία δεν έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες για την τιμή του.

 

gallery_286955_2212_10430.png

 

Link.png Site: SlashGear