Το ότι η HP θέλει να επιστρέψει στην αγορά των smartphones ήταν λίγο-πολύ γνωστό, με νέες αναφορές να την θέλουν να κυκλοφορεί δύο νέα phablets και μάλιστα μέσα στο τρέχον έτος, δηλαδή στις επόμενες πέντε με έξι μέρες.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας The Information, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες δύο νέα smartphones, με οθόνες 6 και 7 ιντσών αντίστοιχα, χωρίς να γίνονται γνωστά περαιτέρω τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία, η Κίνα και οι Φιλιππίνες, με τις τιμές τους να κυμαίνονται μεταξύ 200$ και 250$.

 

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, με την πρόεδρο της εταιρείας Meg Whitman πέρσι να γνωστοποιεί πως δε θα κυκλοφορήσει κανένα νέο smartphone μέσα στο 2013 και γενικότερα στο εγγύς μέλλον. Αργότερα, η ιστοσελίδα The Verge επιβεβαίωσε πως η HP εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός Android smartphone, με την Whitman να δηλώνει πρόσφατα στην ιστοσελίδα Fox Business πως θα πρέπει να προσφέρουν ένα smartphone για όλες τις αγορές.

 

Μη ξεχνάμε ότι μπορεί να μην είδαμε την αποκάλυψη κάποιου smartphone μέχρι τώρα μέσα στο τρέχον έτος, όμως η HP έχει ήδη κυκλοφορήσει το tablet Slate 7, με μία πληθώρα από tablets τόσο με λειτουργικό Android όσο και Windows 8 να καταφθάνουν γρήγορα.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/12/23/5239744/hp-may-launch-smartphones-by-the-end-of-2013-reports-the-information[/url]']The Verge