Η HP πιστεύει ότι το καινούριο laptop που θα παρουσιάσει, θα την φέρει στην κορυφή του σχεδιασμού προϊόντων.

Ο Ron Coughlin, επικεφαλής του τομέα PC της HP, δήλωσε στη Wall Street Journal ότι, για χρόνια, η Apple θεωρείται κορυφαία στον τομέα της καινοτομίας, κάτι που θα αλλάξει, εφόσον η HP θα πάρει τη θέση της.

 

Πρόκειται για τολμηρή δήλωση, που μπορεί να είναι αποτέλεσμα των θετικών σχολίων που απέσπασε το Elitebook Folio, που παρουσίασε η HP στη CES, τον περασμένο Ιανουάριο. Το εν λόγω laptop έχει πάχος μικρότερο από μισή ίντσα, ενώ το νέο laptop που θα παρουσιάσει η HP αναμένεται ακόμη πιο λεπτό. Και τα δύο λοιπόν, θα είναι πιο λεπτά από το εξαιρετικά λεπτό Macbook των 12 ιντσών της Apple.

 

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις από την HP είναι θετικές, δεδομένου ότι, σε μια εποχή που οι περισσότερες εταιρείες δίνουν έμφαση στα υβριδικά συστήματα, η HP εξακολουθεί να εστιάζει σε laptops με συμβατικό σχεδιασμό, τα οποία προτιμά σημαντικό ποσοστό των καταναλωτών.

 

Το νέο laptop της HP θα παρουσιαστεί στο International Luxury Conference στις Βερσαλλίες την ερχόμενη Τρίτη και, όπως αναφέρθηκε, θα δίνει έμφαση στον λεπτό σχεδιασμό.

 

Link.png Site: TheVerge