Μια έκπληξη επιφυλάσσει η Hewlett Packard φέτος στην MWC 2013, παρουσιάζοντας το πρώτο της Android tablet, το οποίο μάλιστα αναμένεται να το τιμολογήσει επιθετικά στα $169.

Το HP Slate 7 είναι το πρώτο tablet που κυκλοφορεί η εταιρεία μετά το αποτυχημένο πείραμα με το TouchPad και το WebOS και το οποίο στηρίζεται στην έκδοση 4.1 Jelly Bean του Android. Η HP δεν έχει προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στο περιβάλλον παρά μόνο προσθέτωντας τη δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας από την εφαρμογή του browser, email, και gallery με εκτυπωτές της εταιερίας που βρίσκονται στο ίδο ασύρματο δίκτυο.

 

Με οθόνη 7' ιντσών με ανάλυση 1024x600, επεξεργαστή ARM Dual CoreCortex-A9 1.6 GHz, το Slate 7 διαθέτει ακόμα 2 κάμερες των 3mp στο πίσω μέρος καθώς και μία VGA στο μπροστινό για βιντεοκλήσεις. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι στα 8GB αλλά μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω της microSD θύρας

 

Hewlett Packard Slate 7Hewlett Packard Slate 7

Hewlett Packard Slate 7Hewlett Packard Slate 7

 

Η κατηγορία των φθηνών επώνυμων tablet στις 7' ίντσες έχει αρκετές επώνυμες συμμετοχές, και η πρόταση της HP διακρίνεται από τον όμορφο σχεδιασμό και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με μεταλλικό πλαίσιο και πίσω επιφάνεια σε γκρι η κόκκινο χρώμα όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.

 

Το HP Slate αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο με προτεινόμενη τιμή τα $169.