Η HTC μπορεί να μη βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και αρκετό καιρό με κάποιο smartphone, όμως σήμερα η εταιρεία σε μια ασυνήθιστη κίνηση, παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση του One M9 Plus, ενός μοντέλου το οποίο παρουσίασε μόλις τον περασμένο Απρίλιο.

Διατηρώντας την ίδια ονομασία, το ανανεωμένο One M9+, έχει σύμφωνα με την HTC καλύτερη κάμερα με ανάλυση 21MP, η οποία υποστηρίζει οπτικό σταθεροποιητή για λιγότερο κουνημένες φωτογραφίες και βίντεο, ενώ συνοδεύεται και από σύστημα laser auto focus με χρόνο εστίασης 0.1 δευτερόλεπτα κατά τη λήψη.

 

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια όπως η οθόνη των 5.2 ιντσών με QHD ανάλυση, 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικός χώρος και οκταπύρηνος επεξεργαστής μέσα από το MT6795T Helio X10 SoC της MediaTek. Η μπαταρία των 2.840mAh γνωρίζουμε ότι χαρίζει αυτονομία μίας ημέρας ενώ βλέπουμε ακόμα τα δυνατά στερεοφωνικά ηχεία BoomSound στην εμπρόσθια όψη και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο home πλήκτρο.

 

gsmarena_002.jpg

 

Κατά πάσα πιθανότητα, η HTC θα κρατήσει την κυκλοφορία και αυτού του μοντέλου σε πολύ στενά όρια, κυκλοφορώντας το αρχικά στη Ταϊβάν από τις 6 Οκτωβρίου, με τιμή $630. Για την Ευρώπη, η εταιρεία ετοιμάζει το διάδοχο του One M9, τον οποίο πιθανότατα θα αποκαλύψει το Φεβρουάριο στα πλαίσια του συνεδρίου Mobile World Congress 2016.

 

Link.png Site: GSMArena