Τα σχέδια της HTC για κυκλοφορία ενός "phablet" η αλλιώς ενός μεγάλου smartphone που θα αντιμετωπίσει το επερχόμενο Galaxy Note 3 της Samsung είναι γνωστά, και σήμερα έχουμε και μια πρώτη γεύση για την τελική του εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, το HTC One Max στηρίζεται στον σχεδιασμό του HTC One όπως και το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφόρησε η ταιβανέζικη εταιρεία, το One mini. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, διαθέτει την ίδια κορυφαία ποιότητα συσκευής με το HTC One και συγκεκριμένα το αλουμίνιο στο μεγαλύτερο μέρος και το πολυκαρβονικό πλαστικό στα πλάγια της συσκευής ενώ το πάχος θα κυμαίνεται στα 9.5 χιλιοστά.

 

Από τεχνικά χαρακτηριστικά πηγές αναφέρουν ότι στο One Max δεσπόζει η οθόνη 5.9' ιντσών με ανάλυση 1080p και στο εσωτερικό υπάρχει το κορυφαίο SOC, Snapdragon 800 με τετραπύρηνο επεξεργαστή Krait 400 χρονισμένο στα 2.3 GHz με 2GB RAM. Για τα γραφικά υπεύθυνη θα είναι η Adreno 330 GPU, με την UltraPixel κάμερα του HTC One και One Mini να κάνει την εμφάνιση της και στο One Max. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 16GB και η αυτονομία της συσκευής αναμένεται σε υψηλά επίπεδα με βάση την πληροφορία για παρουσίας μπαταρίας με 3.300 mAh.

 

jjsy.jpg

 

To One Max θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android και συγκεκριμένα την έκδοση 4.3 Jelly Bean μαζί με το γραφικό περιβάλλον Sense 5.5 της HTC.

 

Η πηγή των φωτογραφιών αναφέρει ακόμα ότι το HTC One Max βρίσκεται σε περίοδο τελικών δοκιμών στην Κίνα, με την τελική του κυκλοφορία να προορίζεται για το Σεπτέμβριο.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/htc_one_max_shows_its_face_for_the_first_time_59_display_in_tow-news-6516.php[/url]']GSMArena