Νέα αναβάθμιση ξεκινά σήμερα για την περσινή ναυαρχίδα της HTC, το One X για τα περισσότερα ευρωπαϊκά μοντέλα τα οποία δε διαθέτουν κάποιο κλείδωμα σε συγκεκριμένο πάροχο.

Συγκεκριμένα, η HTC έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία του Android 4.2.2 για το One X και η οποία συνοδεύεται από την τελευταία έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος Sense 5 της εταιρείας. Η νέα αναβάθμιση φέρνει χαρακτηριστικά όπως το Blinkfeed που είδαμε στο HTC One αλλά και τα lockscreen widgets καθώς και το μενού των γρήγορων συντομεύσεων. Μικρή αλλά σημαντική προσθήκη είναι η ένδειξη του ποσοστού υπολοίπου μπαταρίας δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας στη status bar.

 

Η εφαρμογή της Γκαλερί έχει ανανεωθεί πλήρως με στιγμιότυπα video και με 12 διαφορετικά themes. Αντίστοιχα η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής περιλαμβάνει διάφορα εφέ καθώς και την ένδειξη των στίχων όσο ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

 

Για την αναβάθμιση σε Android 4.2.2 θα πρέπει να προηγηθεί το κατέβασμα του σχετικού αρχείου που έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος και συγκεκριμένα 380mb.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/htc_launches_android_422_with_sense_5_for_the_one_x-news-6603.php[/url]']GSMArena