Το Honor V9 διαθέτει οθόνη LTPS LCD με διαγώνιο 5,7 ιντσών, και επομένως βρίσκεται ανάμεσα στα Mate 9 και Mate 9 Pro υποστηρίζοντας ανάλυση WQHD.

Το νέο Honor V9 διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος οι οποίες βασίζονται σε αισθητήρες των 12 Megapixels με τη δεύτερη κάμερα να διαθέτει σύστημα φακών f/2.2 (επίσης ο ένας αισθητήρας είναι μονοχρωματικός όπως σε άλλα κινητά της Huawei). Η συσκευή επίσης διαθέτει laser autofocus, LED flash καθώς και δυνατότητα λήψης 4K. Στην πρόσοψη, η συσκευή διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels με σύστημα φακών f/2.0.

 

Όσον αφορά στο chipset, βασίζεται στο HiSilicon Kirin 960, το οποίο είδαμε και στη σειρά Mate 9. To Kirin 960 συνοδεύουν 6GB RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμου –μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου ανάλογα την έκδοση. Επειδή διαθέτει hybrid slot, ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει είτε την τοποθέτηση της microSD, είτε την τοποθέτηση δεύτερης κάρτας SIM. Η συσκευή εξοπλίζεται με μπαταρία 4000mAh και τρέχει Android 7.0 Nougat σε συνδυασμό με το Emotion UI 5.0 της Huawei.

 

Οι διαστάσεις του είναι 157 x 77,5 x 6,9 χιλιοστά ενώ το βάρος του είναι 184 γραμμάρια. Το κόστος της έκδοσης με 64GB αποθηκευτικού χώρου είναι περίπου €413 στην Κίνα. Σε αυτή τη χωρητικότητα θα κυκλοφορήσει πρώτα και σε μπλε ή χρυσαφί απόχρωση. Σε άλλες αγορές, εκτός Κίνας, το Honor V9 ενδέχεται να κυκλοφορήσει και με την ονομασία Honor 8 Pro. Είναι πολύ πιθανό να το δούμε από κοντά στην έκθεση Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, μαζί με την ολοκαίνουρια σειρά P10.

 

Link.png Site: GSMArena