Το sub-brand της Huawei, Honor, σε ειδική εκδήλωση, πέρα από την παρουσίαση του νέου V10, πραγματοποίησε επίδειξη ορισμένων τεχνολογιών που θα κάνουν την εμφάνισή τους σε μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας.

Οι νέες τεχνολογίες της Honor είναι εμπνευσμένες από τις FaceID και Animoji της Apple, με τη Κινέζικη εταιρεία να έχει ρίξει βάρος στην ανάπτυξη του δικού της συστήματος τρισδιάστατης ανίχνευσης στην πρόσοψη, που θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα λεπτομερές τρισδιάστατο μοντέλο του προσώπου του χρήστη που αποτελείται από 300 χιλιάδες σημεία μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Όταν χρησιμοποιείται για τη λειτουργία Face Unlock, το σύστημα θα μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του κατόχου της μέσα σε 0.4 δευτερόλεπτα (την ώρα που ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων απαιτεί 0,2 δευτερόλεπτα).
Το σύστημα της Huawei που θα βρίσκεται σε μελλοντικές συσκευές της Honor θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για χρηματικές συναλλαγές και αποτελείται συνολικά από RGB Camera, IR Camera, 2 x RGB LED, Proximity Light Sensor και VCSEL Projector.

 

Εκτός από τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει τη συσκευή του με το πρόσωπο του, ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη τεχνολογία για τη δημιουργία animojis, με την Huawei/ Honor να ισχυρίζεται ότι έχει το πάνω χέρι σε σύγκριση με αυτό της Apple επειδή παρέχει περισσότερο λεπτομερές tracking – μπορεί να ανιχνεύει ακόμα και τη κίνηση της γλώσσας.

 

Οι τεχνολογίες του είδους δεν βρίσκονται πάντως στο V10 και σε καμία από τις σημερινές συσκευές που φέρουν το λογότυπο της Huawei ή της Honor. Ενδεχομένως πάντως να κάνουν την εμφάνιση τους στην επερχόμενη σειρά P11.

 

gallery_286955_4371_33970.jpg

 

Link.png Site: GSMArena