Τον τελευταίο καιρό, η Huawei έχει βελτιώσει σημαντικά το σχεδιασμό των συσκευών της, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το Mate S και το Nexus 6P. Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετούς χρήστες, δεν παρατηρείται η ίδια βελτίωση στον τομέα του λογισμικού της.

Η κατάσταση αυτή όμως ενδέχεται να αλλάξει, καθώς η Huawei προσέλαβε την Abigail Brody, πρώην διευθύντρια σχεδιασμού για την Apple, ως επικεφαλής των συστημάτων διεπαφής πολλών Huawei συσκευών. Μάλιστα, με αφετηρία τη νέα πρόσληψη, η Huawei στήνει στούντιο σχεδιασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Η Brody αποχώρησε από την Apple το 2011, στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αρχικά, ήταν μία από τους βασικούς σχεδιαστές που συνέβαλαν στη δημιουργία του πρώτου iPhone και είχε μεγάλη συνεισφορά τόσο στο OS X όσο και σε επαγγελματικές εφαρμογές της Apple όπως το Aperture και το Final Cut Pro.

 

Μετά την αποχώρησή της από την Apple, δούλεψε στο τμήμα σχεδιασμού του PayPal. Πρόκειται λοιπόν για μία καταξιωμένη επαγγελματία η οποία αναμένεται να βελτιώσει τα συστήματα διεπαφής των συσκευών της Huawei.

 

Link.png Site: Engadget