Από ότι φαίνεται, τα εργαστήρια DxO εργάζονται υπερωρίες το τελευταίο διάστημα δοκιμάζοντας τις δυνατότητες των κορυφαίων συσκευών στον τομέα της κάμερας.

Στις πρόσφατες δοκιμές της DxO Labs, τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus βαθμολογήθηκαν με 94, το Samsung Galaxy Note8 επίσης με 94 και το Google Pixel 2 με 98, βαθμολογία που είναι η υψηλότερη που έχει σημειωθεί από κινητό. Τώρα, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τη βαθμολογία του Huawei Mate 10 Pro.

 

Συνολικά, το σκορ που πέτυχε η κορυφαία συσκευή της Huawei ήταν 97, με την απόδοση της συσκευής στη φωτογραφία να είναι -100- και την απόδοση της κατά τη λήψη βίντεο να βαθμολογείται με 91.

 

Στις φωτογραφίες, η κάμερα του Huawei Mate 10 Pro επέδειξε καλή διατήρηση της λεπτομέρειας και χαμηλά επίπεδα θορύβου, με μεγάλο δυναμικό εύρος και εξαιρετικά επίπεδα λεπτομέρειας με 2x ζουμ. Η εταιρεία επίσης είπε ότι της άρεσε το Wide aperture mode της συσκευής, χαρακτηρίζοντας το ανώτερο από το Portrait Mode του iPhone 8 Plus. Όσον αφορά στις δυνατότητες βίντεο, η ακριβής και ταχύτατη αυτόματη εστίασης εντυπωσίασε.

 


gallery_286955_4292_8862.jpg

 


Link.png Site: GSMArena