Το νέο της κορυφαίο smartwatch, το Watch GT 3 Pro ανακοίνωσε η Huawei για την ελληνική αγορά.

Με εμφάνιση που το τοποθετεί στα πιο κομψά έξυπνα ρολόγια της κατηγορίας, το Watch GT3 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις την Titanium Edition καθώς και την Ceramic Edition. Το πρώτο ενσωματώνει μεγαλύτερη έγχρωμη AMOLED οθόνη 1,43 ιντσών, η ανάλυση μεγαλώνει στα 466x466 pixels ενώ ενδεικτικό είναι ότι είναι κατά 0,05 χιλ. πιο λεπτό από το GT2 Pro. Όπως και με τον προκάτοχό του, η Huawei έχει δώσει έμφαση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, με ελαφρύ αλλά ισχυρό σώμα από τιτάνιο το οποίο έχει γυαλιστεί με ειδικές τεχνικές, για τρισδιάστατο φινίρισμα. Το καντράν είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα υλικό τόσο σκληρό όσο το διαμάντι ενώ το πίσω μέρος είναι καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, που περνάει πάνω από 60 διαδικασίες επεξεργασίας, για να μετατραπεί από σκόνη ζιρκονίας, στο τελικό προϊόν. Σύμφωνα με τη Huawei, τα επιλεγμένα υλικά μπορούν να «αισθανθούν» ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος, κάτι που κάνει και τις σχετικές μετρήσεις πιο ακριβείς.

Ακόμα η 3D περιστρεφόμενη κορώνα αφής, σε στυλ παραδοσιακού ρολογιού επιτρέπει στο χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του. Η παρουσία ενός δεύτερου πλήκτρου προορίζεται για μία από τις σημαντικότερες προσθήκες φέτος, αυτή του ECG, με το Watch GT3 Pro να μπορεί να πραγματοποιεί ηλεκτροκαρδιογράφημα «με την ακριβέστερη μέτρηση της κατηγορίας». Η λειτουργία αναμένεται να ενεργοποιηθεί το Φθινόπωρο στη χώρα μας μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές εγκρίσεις.

Η Ceramic έκδοση προορίζεται για το γυναικείο κοινό και βάζει στο προσκήνιο το κεραμικό υλικό σε συνδυασμό ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα, εμπνευσμένο από το έργο του Μποτιτσέλι "Η Γέννηση της Αφροδίτης". Κατά τα άλλα διαθέτει AMOLED HD οθόνη 1,32 ιντσών με ανάλυση 466 x 466. Φέτος το καντράν και των δύο ρολογιών είναι πιο διαδραστικό αφού αλλάζει χρώμα και σχέδιο ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Για παράδειγμα αυτό στην Ceramic έκδοση «ανθίζει» και «κλείνει», δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που συμβολίζει το πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο, πλέον και η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις.

image.jpeg.b23c0f1570d4e4eac96627584196afa5.jpeg

Η αυτονομία παραμένει στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα των 14 ημερών με τυπική χρήση ή στις 8 μέρες με έντονη χρήση, με τη φόρτιση να μπορεί να γίνει ασύρματα με οποιοδήποτε Qi ασύρματο φορτιστή. Στον τομέα της υγείας το Huawei GT3 Pro υποστηρίζει την ανίχνευση αρτηριακής ακαμψίας, η οποία μπορεί να ελέγξει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων ενώ διαθέτει την τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+ που υποστηρίζει την λειτουργία οξυμέτρου, επιτρέποντάς να μετράτε τα επίπεδα οξυγόνου σας, ανά πάσα στιγμή. Ακόμα με το νέο TruSeenTM 5.0+, η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη για όλο το 24ωρο, με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης, χάρη στο HUAWEI TruSleep™ 2.0 Watch GT 3 Series μπορεί να εκτελέσει παρακολούθηση ύπνου και να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή αλλά και να αξιολογήσει την ποιότητα του ύπνου, χωρίς να διαταράσσει την ξεκούραση του χρήστη. 

Και τα δύο μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα με δώρο τα ακουστικά FreeBuds 4.0 στην περίπτωση του Watch GT3 Pro Titanium Edition και τα FreeBuds Lipstick στην Ceramic έκδοση. Η τιμή στην πρώτη περίπτωση έχει οριστεί στα €499 και στα €549 αντίστοιχα.

  • Like 7
  • Thanks 1