Το ετήσιο συνέδριο για developers της Huawei θα ξεκινήσει στις 9 Αυγούστου, και από την πόλη Dongguan, στην Κίνα και από το Dongfeng Nissan Cultural & Sports Centre, θα ανακοινώσει την τελευταία έκδοση του UI της για το Android, το EMUI 10.

Στο διήμερο συνέδριο, όπου η Κινέζικη εταιρεία πρόκειται να επιδείξει τις τελευταίες εξελίξεις στο λογισμικό της, αναμένεται να παρευρεθούν σχεδόν 5 χιλιάδες developers. Το συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του ο Yu Chengdong, CEO του Huawei Consumer Business Group και θα ακολουθήσει στη συνέχεια ομιλία του Wang Chenglu, Προέδρου του τμήματος Consumer Business Software της Huawei.

Για την νέα έκδοση του EMUI δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα. Θα βασίζεται στο Android Q κατά πάσα πιθανότητα, και σύμφωνα με φήμες αναμένεται να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, πιο όμορφη εμφάνιση, ελαφρώς διαφορετικά εικονίδια και στοιχεία στο UI μαζί με μία νέα, σε όλο το εύρος του συστήματος, γραμματοσειρά. Το multitasking επίσης πρόκειται να αλλάξει, για να προσφέρει μία ταχύτερη και ομαλότερη εμπειρία χρήσης ενώ και η εφαρμογή για την κάμερα αναμένεται να εμφανιστεί επανασχεδιασμένη με περισσότερη λειτουργικότητα.

Το νέο επίσης GPU Turbo 4.0 θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την απόδοση κατά το gaming ενώ ο δεύτερης γενιάς ARK Compiler θα επιφορτιστεί με το έργο να διατηρήσει την ομαλότητα στην χρήση των συσκευών της εταιρείας για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

44.jpg.d7be70d143f97d5a98a70be8ac5d5c9b.jpg

Ευελπιστούμε η Huawei, από το Developers Forum της, να ρίξει περισσότερο φως και στο νέο HongMeng OS που ετοιμάζει. Στις 9 Αυγούστου, θα γνωρίζουμε περισσότερα.

GSMArena