Συνήθως, η Huawei παρουσιάζει τη σειρά smartphones «P» τον Μάρτιο, και από ότι φαίνεται δεν θα αλλάξει την στρατηγική της του χρόνου.

Αυτό δήλωσε ο CEO του Huawei Consumer Business Group, Richard Yu σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Frandroid σε συνάντηση που είχε με Γάλλους δημοσιογράφους στα κεντρικά της εταιρείας στην Κίνα. Ο Richard Yu είπε ότι η εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα την P40-series σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Παρίσι προς τα τέλη Μαρτίου. Για την ώρα, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία, ωστόσο μία πιθανή ημερομηνία είναι η 25η Μαρτίου.

Ο CEO της Huawei είπε επίσης ότι η σειρά P40 θα επωφεληθεί ενός νέου, μυστηριώδους σχεδιασμού που δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει στον ριζικό επανασχεδιασμό της best-selling σειράς smartphone της. Παράλληλα, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Κινέζικης εταιρείας είπε ότι θα προσφέρει υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας.

Huawei-P30---P30-Pro-26.jpg.122d27d96905304d17911d6df652cb2f.jpg

Η Huawei P40-series θα αποτελείται από δύο ή τρεις συσκευές (με την «lite» έκδοση). Οι συσκευές P40 και P40 Pro θα ενσωματώνουν το Kirin 990 SoC που χρησιμοποιείται ήδη στο Mate 30 Pro και θα βασίζονται στο Android 10 και στο EMUI 10 από άποψη λογισμικού. Αν στο λογισμικό θα περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές της Google παραμένει ερωτηματικό καθώς εξαρτάται από τις εξελίξεις στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ με την Κινέζικη κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση, είπε ο Richard Yu, οι Huawei θα έχει έτοιμες πάνω στην ώρα τις δικές της Mobile Services, που θα επιλύσουν κατά μέρος το ζήτημα με τις υπηρεσίες και τα apps.

Οι συσκευές P40 και P40 Pro θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη κανονικά μέσω των retailers και των παρόχων υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών που συνεργάζεται η Huawei.

PhoneArena

  • Like 2