Μαζί με τα κινητά της σειράς Mate 30, η Huawei ανακοίνωσε και το Watch GT 2, αλλά και τη νέα τηλεόραση της Huawei Vision.

Η τηλεόραση είναι τεχνολογίας Quantum Dot με ανάλυση 4K και ένα από τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ξεχωριστή είναι η ανάλυσης FullHD κάμερα που διαθέτει στην πάνω πλευρά της, η οποία χρησιμοποιεί «pop-up» μηχανισμό, και μοιάζει να προέρχεται απευθείας από το Honor 9X της θυγατρικής εταιρείας της Huawei. Η Huawei Vision θα διατεθεί με διαγώνιο 55 ιντσών, 65 ιντσών και 75 ιντσών και βασίζεται στην «έξυπνη πλατφόρμα» της Κινέζικης εταιρείας «Harmony OS». Η υποστηριζόμενη ανάλυση είναι 4K HDR+ και υποστηρίζει ένα εξαιρετικά διευρυμένο χρωματικό φάσμα που καλύπτει το 100% του χρωματικού πρότυπου NTSC και μάλιστα με ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να φτάσει τα 120Hz.

Στον τομέα του ήχου, η Huawei κάνει λόγο για 8+1+1 Intelligent Sound System, με δέκα συνολικά στοιχεία ήχου στο εσωτερικό της τηλεόρασης που προσφέρουν επαγγελματικό 5.1 ήχο με Intelligent Sound Field Modeling και Beam Control.  

826594252_huaweitv.jpg.6d21ab1be3f5cc35021147c8a35fccd3.jpg

Ανάμεσα στα έξυπνα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης βρίσκουμε το IoT Control (Internet of Things) και την πλατφόρμα έξυπνου σπιτιού HiLink της εταιρείας για τον έλεγχο και την διαχείριση διάφορων έξυπνων συσκευών και gadgets στο σπίτι. Το τηλεχειριστήριο Touch Remote Controller που χρησιμοποιεί Bluetooth 5.0 τεχνολογία και διαθέτει μικρόφωνο για να ανταποκρίνεται η τηλεόραση σε διάφορες φωνητικές εντολές, ενώ το τηλεχειριστήριο να αναφέρουμε ότι χρησιμοποιεί USB-C για την φόρτιση του και πως διαθέτει touch-sensitive πλήκτρα. Επιπλέον διαθέτει το One-hop Projection (στα 60fps). Με το τελευταίο, ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει μέσω του τηλεχειριστηρίου εικόνα από το κινητό του στην τηλεόραση (απλώς ακουμπάει το κινητό στο τηλεχειριστήριο).  

IMG_20190919_152609.jpg.d0b6ef24f6dba29602338ac95c90aaa7.jpg

 Richard Yu, δήλωσε σήμερα από την σκηνή της εκδήλωσης της Huawei που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, στην Γερμανία, ότι «μοιάζει περισσότερο με ένα smartphone με τεράστια οθόνη και ένα έξυπνο ηχείο» παρά με τηλεόραση. Έτσι, διαθέτει το σύνολο τεχνολογιών Intelligent & Perspective AI-Eye που προσφέρει AI Video Call, Face Recognition & Tracking, AI Fitness με Skeletal Joint Recognition, AI Kids κ.ά.  Η Κινέζικη εταιρεία δυστυχώς δεν ανακοίνωσε την τιμή ή την ημερομηνία διάθεσης της τηλεόρασης Huawei Vision στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

  • Like 1