Τη δική της πρόταση στη νεοεμφανιζόμενη κατηγορία των κινητών με αναδιπλούμενη οθόνη, ετοιμάζει η Huawei. Αυτό δήλωσε στο σάιτ CNET ο Richard Yu, CEO της εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων του κινεζικού Ομίλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει ήδη αναπτυχθεί ένα πρωτότυπο του μοντέλου.

Σύμφωνα με τον Yu, αν και η συσκευή δεν είναι έτοιμη προς το παρόν για κυκλοφορία, το λανσάρισμά της θα μπορούσε να γίνει ακόμη και την επόμενη χρονιά. Προϋπόθεση είναι να βελτιωθεί το ντιζάιν της αλλά και η τεχνολογία της εύκαμπτης οθόνης. Κι αυτό γιατί η Huawei θέλει η πρότασή της να είναι διαφορετική από το Axon M της ZTE, στο οποίο τα δύο τμήματα της αναδιπλούμενης οθόνης σχηματίζουν κενό μεταξύ τους.

 

Αντίστοιχα, και στο πρωτότυπο μοντέλο της Huawei, τα δύο τμήματα της οθόνης σχηματίζουν κενό. Ωστόσο, η εταιρεία θέλει να έχει εξαλειφθεί στη συσκευή που θα πάρει τον δρόμο για μαζική παραγωγή.

 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Yu προέβλεψε πως η εταιρεία θα ξεπεράσει στο μέλλον την Apple και τη Samsung, σημειώνοντας τις περισσότερες πωλήσεις smartphone στον πλανήτη.

 

Link.png Site: CNET