Αν και γνωρίζουμε εδώ και μήνες τις περισσότερες λεπτομέρειες -ακόμα και οι τιμές έχουν διαρρεύσει- για τους επερχόμενους επεξεργαστές «Alder Lake» της Intel, έμενε η… συσκευασία τους για να ολοκληρωθεί το παζλ των διαρροών.

Ακόμα ωστόσο και αυτές δεν έμειναν κρυφές, με την ιστοσελίδα VideoCardz να διαρρέει τις συσκευασίες των μοντέλων Core i5, Core i7 και Core i9 των 12ης γενιάς επεξεργαστών της Intel αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τους αγοραστές του κορυφαίου Intel Core i9-12900K τους περιμένει και μία ευχάριστη έκπληξη.

Στην συσκευασία του, πέρα από τον ίδιο τον επεξεργαστή, θα πάρουν και ένα δισκίο πυριτίου (wafer) σε όλη του τη χρυσαφιά… δόξα, κάτι που αναμφισβήτητα είναι ένα ωραίο μπόνους για τους ενθουσιώδης χρήστες που άλλωστε θα δαπανήσουν και αρκετά χρήματα για να αποκτήσουν την ναυαρχίδα της εταιρείας.

6ZnJzqjHQ6htsUsRS7GzUg-1024-80.jpg

Η ιστοσελίδα VideoCardz δεν κατάφερε να αποκτήσει μία εικόνα από τη συσκευασία των επεξεργαστών Core i3, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα και μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι στις 4 Νοεμβρίου που υποτίθεται ότι θα λανσαριστούν οι 12ης γενιάς επεξεργαστές Core της Intel.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Κίνα έχουν κυκλοφορήσει μέσω του Internet ορισμένα 2ης γενιάς δείγματα του επεξεργαστή Intel Core i9-12900K και πωλούνται στη μαύρη αγορά. Ενδεχομένως, επειδή δεν έχουν την τελική τους μορφή, τα συγκεκριμένα δείγματα να είναι ασταθή, με χαμηλότερους χρόνους λειτουργίας ενδεχομένως, οπότε όσοι δαπανούν περισσότερα από $700 για να τα αποκτήσουν ρισκάρουν.

qtvKnvNCoNJEG2escK6RRg-970-80.jpg

  • Like 1
  • Thanks 2