Δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Digitimes κάνει λόγο για κυκλοφορία μιας νέας γενιάς υπολογιστών οι οποίοι θα συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των Ultrabooks με τις τιμές των παραδοσιακών φορητών υπολογιστών. Συγκεκριμένα, η δεύτερη γενιά Ultrabooks αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τον Ιούνιο με τιμές που θα κυμαίνονται κοντά στα $1000 δολάρια. Για το λόγο αυτό οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών πρόκειται να κυκλοφορήσουν μοντέλα φορητών υπολογιστών που θα μοιάζουν με Ultrabooks, έχοντας όμως μειωμένες τιμές για την ενίσχυση των πωλήσεων.

Καθώς η νέα γενιά Ultrabooks απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να καταφέρει να μειώσει το κόστος, οι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν την κατηγορία αυτή ως κατηγορία υψηλών επιδόσεων και οι συσκευές που θα φέρουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των Ultrabooks θα αποτελούν τη βασική γραμμή παραγωγής.

 

Ακόμη, πηγές από τους κατασκευαστές αναφέρουν ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση από τους καταναλωτές για την υπέρλεπτη κατηγορία υπολογιστών. Όσον αφορά τις συσκευές που θα “μοιάζουν” με Ultrabooks, οι πηγές της ιστοσελίδας κάνουν λόγο για τροποποίηση των ήδη υπαρχόντων μοντέλων notebook, τα οποία θα ενσωματώνουν υλικά και εξωτερικό σχεδιασμό με τα Ultrabooks, αλλά σε πιο αποδεκτές τιμές.

 

Link.png Site: digitimes.com