Δυναμικό comeback ετοιμάζει αυτή την άνοιξη η Motorola, μέσω του οποίου θα πρέπει να περιμένουμε και μια πολύ πιο έντονη παρουσία της εταιρείας στη χώρα μας.

Αυτό προκύπτει από ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα σε εκπροσώπους έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ από τον Αντώνη Μπαρούνα, Αντιπροέδρου του τμήματος κινητών συσκευών της Lenovo για τη Δυτική Ευρώπη. 

Ο Απρίλιος όπως φαίνεται θα είναι ένας αρκετά ενδιαφέρων μήνας για τη Lenovo, μέσα στον οποίο η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει νέα smartphones αποκλειστικά με το brand της Motorola. Σύμφωνα με τον κ. Μπαρούνα, είναι δεδομένη η απόφαση να μην κυκλοφορήσουν ξανά Lenovo smartphones τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή αγορά, αφού το όνομα της Motorola διαθέτει υψηλή αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως και αποτέλεσε λάθος η μη έντονη χρήση του τα τελευταία χρόνια.

Με το δεδομένο αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε μια ευρεία γκάμα Motorola συσκευών «από 99 έως 799 ευρώ» ενώ για αγορές όπως αυτή της Ελλάδας, η εταιρεία θα εστιάσει το πολύ σε τρεις συσκευές δίνοντας έμφαση στη μεσαία τιμολογιακά κατηγορία. Μάλιστα η εταιρεία προετοιμάζει και μια αναδιπλούμενη πρόταση, η οποία όμως αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου χρόνου.

5aa50594d9b1b_-LenovoGroup.jpg.7a850abc9c26884dea0ad054cfe3facf.jpg

Σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μπαρούνας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στις ανακοινώσεις να περιλαμβάνεται και μια πρόταση που να φέρει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της Motorola όπως συμβαίνει και με το Nokia brand τα δύο τελευταία χρόνια. Για την Ελληνική αγορά, στόχος είναι μια πιο έντονη παρουσία στα δίκτυα των συνεργατών της εταιρείας αλλά και στα δίκτυα λιανικής των παρόχων, με το πλήρες πλάνο να είναι έτοιμο λίγο πριν το καλοκαίρι.