Μπορεί στο φετινό Mobile World Congress να έχουν παρουσιαστεί δεκάδες νέα προϊόντα, τα οποία έχουν όλα ενδιαφέρον, όμως δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη από τη Lenovo η οποία παρουσίασε το νέο smartphone S860.

Το S860 δε εντυπωσιάζει λόγω των τεχνικών του χαρακτηριστικών, αλλά ειδικότερα λόγω της μπαταρίας του που έχει την ασυνήθιστα μεγάλη χωρητικότητα της τάξης των 4.000mΑh, καθιστώντας έτσι τη συσκευή ικανή να παραμείνει ανοιχτή σε κατάσταση αναμονής για έως και 40 ημέρες ακόμη και αν ειναι ανοικτή η σύνδεση δεδομένων 3G. Όμως και σε συνθήκες πραγματικής χρήσης δεν τα πάει καθόλου άσχημα καθώς η αυτονομία του ξεπερνάει τις 24 ώρες κλήσεων μέσω 3G.

 

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά το S860, είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek χρονισμένο στα 1.3GΗz, 2GB RAM, 16 GB αποθηκευτικού χωρου, ενώ η 5.3 ιντσών οθόνη του έχει ανάλυση 1280 x 720 pixels.

 

Aκόμη, διαθέτει δύο φωτογραφικές μηχανές ανάλυσης 8ΜΡ και 1.6ΜΡ, WiFi, υποστήριξη dual-SIM, δύο ηχεία ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.2.

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η τιμή του αναμένεται να οριστεί από την εταιρεία στα 349 δολάρια και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του ή το αν θα κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt