Η εποχή των smartphone με εύκαμπτη οθόνη πλησιάζει σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στην επικαιρότητα, όμως σήμερα η Lenovo προχώρησε σε μια πρώτη δημόσια επίδειξη για το τι θα πρέπει να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κινεζικής εταιρείας στα πλαίσια του συνεδρίου Lenovo Tech World 2016, παρουσιάστηκαν για λίγα δευτερόλεπτα δύο συσκευές, ένα smartphone και ένα tablet τα οποία διέθεταν εύκαμπτες οθόνες. Χωρίς να δοθεί οποιαδήποτε πληροφορία για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, οι συγκεκριμένες δύο συσκευές όπως αναφέρθηκε είναι πρωτότυπες και δε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

 

Στην περίπτωση του smartphone, αυτό διέθετε μεγάλη οθόνη, με τη Lenovo να πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα τεράστιο...έξυπνο ρολόι μόλις το φορέσουμε στο χέρι μας και διπλώσουμε την οθόνη. Στη δεύτερη περίπτωση, το στέλεχος της Lenovo μπόρεσε να «διπλώσει» την οθόνη ενός tablet στη μέση, μετατρέποντας το έτσι σε ένα μεγάλο smartphone, ικανό να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις.

 

 

Lenovo Flexible Tablet

Lenovo Flexible Devices


Lenovo Flexible Devices

Lenovo Flexible Smartwatch

 

Για την ώρα η Lenovo κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με την εμπορική κυκλοφορία των πρώτων της προϊόντων που θα ενσωματώνουν τέτοιες οθόνες.