To G Flex της LG, το πρώτο “αληθινό” smartphone με κυρτή οθόνη όπως αναφέρει η εταιρείας, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά εδώ στη Βαρκελώνη σε ειδική παρουσίαση της Κορεατικής εταιρείας.

Όπως αναμενόταν, η πρώτη επαφή με τη συσκευή δημιουργεί εντύπωση εξαιτίας της τεράστιας οθόνη των 6 ιντσών τεχνολογίας P-OLED και η οποία είναι κυρτή από το κάτω μέρος της ως το πάνω. Η ανάλυση της είναι Full HD και τα χρώματα είναι σίγουρα εντυπωσιακά.

 

 

Το βάρος κρατιέται στα ικανοποιητικά επίπεδα των 177 γραμμαρίων ενώ εσωτερικά υπάρχει ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.3 GHz με 2GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Το πίσω μέρος της συσκευής έχει αρκετό ενδιαφέρον όχι εξαιτίας της κάμερας των 13mp αλλά εξαιτίας της επίστρωσης η οποία έχει τη μοναδική ικανότητα αυτοΐασης από γρατσουνιές η άλλες κακουχίες, κάτι που σίγουρα θα το δούμε από κοντά στην αναλυτική μας παρουσίαση.

 

P1120776.JPG

 

LG G Flex - Πρώτη επαφή

LG G Flex - Πρώτη επαφή

LG G Flex - Πρώτη επαφή

LG G Flex - Πρώτη επαφή

LG G Flex - Πρώτη επαφή

LG G Flex - Πρώτη επαφή

Τα οφέλη του κυρτού σχήματος είναι κατά την LG η καλύτερη παρακολούθηση μιας ταινίας όπως στις κυρτές τηλεοράσεις αλλά και το καλύτερο scrolling στο browser με το δάκτυλο να “γλιστράει” καλύτερα πάνω στην οθόνη όπως είδαμε. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η καλύτερη επικοινωνία αφού το μικρόφωνο λόγω του σχήματος της συσκευής είναι αρκετά κοντά στο στόμα του ομιλητή όπως επίσης και το ακουστικό στο αυτί του.

 

Το G Flex το αναμένουμε σύντομα και στη χώρα μας στην τιμή περίπου των 800 ευρώ.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt