Με το G4 να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες στις 4 Ιουνίου, η LG προχωρά σήμερα στην παρουσίαση δύο νέων smartphone που επεκτείνουν την οικογένεια μοντέλων G4 με μικρότερες τεχνικές επιδόσεις αλλά και τιμή.

Αρχικά το LG G4 Stylus διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς αφού έρχεται με ένα stylus στα πρότυπα της σειράς Galaxy Note της Samsung, ενώ οι διαστάσεις της οθόνης βρίσκονται στις 5.7 ίντσες, μεγαλύτερες δηλαδή από τις 5.5 ίντσες που συναντάμε στο G4.

 

Θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, με την πρώτη να υποστηρίζει συνδέσεις LTE και να ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz καθώς και κύρια κάμερα 13MP. Η δεύτερη διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή στο 1.4GHz, με δυνατότητα συνδέσεων 3G, κάμερα 8MP.

 

Το LG G4c φέρνει σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία αρκετά από τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του μεγάλου μοντέλου όμως σε πιο μικρές διαστάσεις εξαιτίας και της μικρότερης οθόνης των 5' ιντσών με HD ανάλυση. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει κάμερα 5MP ενώ η ανάλυση στην κύρια κάμερα ανεβαίνει στα 8MP. Η αυτονομία αναμένεται σε κανονικά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 2.540mAh.

 

lg-g4c_story.jpg

 

Εμφανισιακά, και τα δύο μοντέλα μοιάζουν αρκετά με την πλαστική έκδοση του G4, ενώ τρέχουν μια από τις τελευταίες εκδόσεις της πλατφόρμας του Android, την 5.0 Lollipop. Διαθέτουν επίσης 1GB μνήμη, αποθηκευτικό χώρο 8GB, ο οποίος μπορείτε να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας. Η κυκλοφορία τους στην αγορά έχει προγραμματισθεί για τον Ιούνιο με την τιμή του LG G4c να έχε οριστεί στα €249 και του LG G4 Stylus στα €349