Η LG Electronics παρουσίασε την Scarlet, την πιο λεπτή LCD τηλεόραση στον κόσμο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα νέα studio του Alpha, στις 14 Μαΐου. Το λανσάρισμα της τηλεόρασης πραγματοποιήθηκε μέσα από μια παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια, σκηνοθετημένη από τον διάσημο σκηνοθέτη τηλεοπτικών σειρών X-Files & Smallville, David Nutter.

 

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» η Natassia (Scarlet) Malthe, η πρωταγωνίστρια και η ενσάρκωση της τηλεόρασης, η οποία συμμετείχε σε ένα εντυπωσιακό show, μέσα από το οποίο έγινε η αποκάλυψη της πραγματικής Scarlet. Οι καλεσμένοι βιώσαν μια μεγάλη έκπληξη, συνειδητοποιώντας ότι η Scarlet είναι η νέα Full HD LCD TV της LG και όχι η νέα τηλεοπτική σειρά, που μέχρι εκείνη τη στιγμή πίστευαν.

 

Ποια είναι, όμως, η αληθινή Scarlet: είναι η τηλεόραση που σχεδιάστηκε με απόλυτο σκοπό να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία θέασης. Δεν μένει, όμως, σʼ αυτό, καθώς φιλοδοξεί να αποτελέσει σήμα κατατεθέν για κάθε fashionista, που αγαπά τον προσωπικό του χώρο όσο και τον εαυτό του. Τώρα πια, οι λάτρεις της ποιότητας και της αισθητικής έχουν τη δική τους τηλεόραση. Γιατί το σπίτι μας, όπως η εμφάνισή μας, μιλούν πριν από εμάς για εμάς.

 

Η LG Scarlet είναι η μοναδική επιλογή για τους λάτρεις της τέχνης. Το προχωρημένο design και η καινοτομική της τεχνολογία αλλάζουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τις τηλεοράσεις. Η φωτεινή ένδειξη στο κάτω μέρος της οθόνης, πλαισιωμένη από φώτα LED με αισθητήρες αφής και ειδικά ηχητικά εφέ, που συνοδεύουν την έναρξη της λειτουργίας της, τονίζουν το ανυπέρβλητο status της. Η εκθαμβωτική παρουσία της LG Scarlet ολοκληρώνεται με την εντυπωσιακή κόκκινη πλάτη της. Ξεπερνώντας τα συμβατικά σχεδιαστικά πρότυπα, η LG προσφέρει ένα κόσμημα για το σπίτι, κάνοντας για πρώτη φορά το πίσω μέρος μιας τηλεόρασης να «μιλάει από μόνο του».

 

Η προηγμένη HD TruMotion 100Hz τεχνολογία της αφήνει τις ενοχλητικές παραμορφώσεις στο παρελθόν, ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσης, ενώ η λειτουργία Intelligent Sensor προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα της εικόνας και τo δυναμικό λόγο αντίθεσης 50.000:1, μεταφέροντας τους θεατές από την πραγματικότητα στον κόσμο της φαντασίας. Το σύστημα μη ορατών ηχείων που διαθέτει, ειδικά ρυθμισμένο από το φημισμένο ειδικό του ήχου κ. Mark Levinson, εξασφαλίζει την απόλυτα φυσική ποιότητα ήχου, απαλλάσσοντας την υπέρκομψη, λεία επιφάνειά της από τα παραδοσιακά, βαρετά ηχεία και πλέγματα.

 

Source.png Πηγή: cosmo.gr

Picture.png Εικόνα: lg-scarlet