Πλησιάζει η μέρα που η LG θα αποκαλύψει το κορυφαίο της smartphone για το 2014, και εννοούμε βεβαίως το LG G3. Την ίδια ημέρα, αναμένεται να παρουσιάσει και το G Watch, το έξυπνο ρολόϊ της. Η Κορεάτικη εταιρεία θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών σε υψηλά επίπεδα και για αυτό δημοσιοποίησε ένα νέο video teaser για το LG G3.

Στο video παρατηρούμε ότι η σχεδίαση δεν διαφέρει πολύ από αυτή του LG G2, με τα περιθώρια γύρω από την οθόνη να είναι επίσης μικρά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι έχουμε να κάνουμε με... μεταλλικό φινίρισμα (ενδέχεται πάντως να κάνουμε λάθος και να παρασυρόμαστε και από τους ήχους μετάλλου στη μουσική που συνοδεύει το video).

 

Παρατηρούμε επίσης ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάμερα θα συνοδεύεται από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS, Optical Image Stabilization).

 

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν σε αρκετές χώρες του κόσμου. Το Insomnia θα βρίσκεται στο Λονδίνο στην επίσημη παρουσίαση του smartphone στις 27 Μαΐου και θα σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις.